Teatre català avui : 2000-2017, a cura d’Àlex Broch, Joan Cornudella i Francesc Foguet

Teatre català avui  2000-2017 és un recull d’articles que ofereix  una visió panoràmica de la literatura dramàtica contemporània dels països catalans i dels seus autors, entre els anys 2000 i 2017, fruit del 4rt Encontre d’escriptors i crítics a les Garrigues, organitzat pel Centre d’Estudis de Les Garrigues a El Cogul.

Un encontre on periodistes culturals i professors universitaris reconeguts com en Jordi Vilaró, l’Oriol Puig, l’Albert Mestres, en Ramon X. Rosselló, o l’Eva Saumell van analitzar els principals aspectes de la literatura dramàtica catalana actual i que es va materialitzar en aquest recull d’articles presentat a la Sala Beckett el passat 8 de maig de 2019.

Presentació de Teatre català avui 2000-2017, a la Sala Beckett, el passat 8 de maig de 2019

Una obra imprescindible per conèixer l’estat de la qüestió del teatre català d’avui, que inclou la producció dramàtica als diferents territoris de parla catalana, així com un article dedicat especificament a la literatura dramàtica femenina destacada del periode 2000-2017.

Publicada per l’editorial Fonoll dins de la col·lecció Quaderns de Bellaguarda, aquest recull és la tercera part d’una col·lecció dedicada a l’anàlisi de la literatura catalana actual sorgida de diferents Encontres d’escriptors i crítics a El Cogul.

Una col·lecció amb un primer quadern dedicat a la poesia actual (2000-2015), un segon sobre la novel·la contemporània (2000-2015) i que ara es tanca amb aquest tercer volum.  Tots tres quaderns han estat publicats a cura dels professors d’Àlex Broch i Joan Cornudella, als quals s’hi afegeix en aquest tercer quadern, el professor de la UAB i especialista en teatre català Francesc Foguet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s